MOTORGROEPSREIZEN

image_pdf

OVERZICHT ALLE MOTORGROEPSREIZEN

Groepsreizen op de motor zijn de ideale manier om met gelijkgestemde avonturiers de open weg te verkennen, zonder je zorgen te maken over planning en accommodaties. Ervaren gidsen leiden je langs adembenemende landschappen en pittoreske wegen, van bruisende steden tot afgelegen natuurgebieden. Veiligheid staat voorop, met goed getrainde gidsen die de groep begeleiden. Het reizen in groep creëert een gezellige sfeer, waarin de passie voor motorrijden wordt gedeeld en nieuwe vriendschappen ontstaan.

De diversiteit van groepsreizen op de motor is indrukwekkend, of je nu verlangt naar uitgestrekte woestijnen, majestueuze bergen, charmante stadjes of nationale parken. Groepsreizen bieden niet alleen gemak en veiligheid, maar vormen ook de perfecte gelegenheid om je passie te delen, nieuwe plekken te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren met mede-motorliefhebbers.

HISTORIC ROUTE 66

Vertel iemand dat je op motorreis gaat en iedereen vraagt meteen: ‘Route 66’? ….

WESTERN HIGHLIGHTS

“Tijdens deze drie weken durende tocht loop je het risico dat het zuidwesten van Amerika je hart steelt…”

“De verkorte Western Highlights (9 rijdagen van LA naar Vegas) brengt je het beste van Utah, Arizona, Nevada en Californië…”

WESTERN DISCOVERY II

“Rijdend over Highway 1, doemt de Golden Gate op met een betoverend uitzicht op Alcatraz en San Francisco…”

WESTERN DISCOVERY

“Iedere paar uur verandert het landschap. Van bekende nationale parken tot bergpassen en eindeloze woestijnen…”

USA & CANADIAN ROCKIES

  • Canadian Rockies

“Beleef de hoogtepunten van de Rockies, inclusief Yellowstone, Glacier National Park en de adembenemende Icefield Parkway in Canada…”

WILD, WILD WEST

“Deze opwindende tour brengt ons van Los Angeles tot El Paso, Texas met talloze hoogtepunten onderweg.”

COUNTRY, BLUES & WHISKEY

“Een geweldige motorreis met als thema de Bluesstreek, startend vanaf New Orleans…”

ZUID-AFRIKA EXCLUSIVE

“In de wintermaanden: Ontdek de diverse Garden Route met wildlife, wijnproeverijen, Kaap de Goede Hoop, geschiedenis en heerlijk weer in een veilige omgeving.”

BAJA EXPERIENCE

“Een avontuurlijke motorreis door Baja California, van Los Angeles naar het strand van Cabo.”

“Verken Thailand op de motor en maak kennis met de vriendelijke bevolking. Geniet van perfecte accommodaties en ontdek de mooiste wegen in dit prachtige land.”

Hulp nodig met je keuze? Dit zijn de 5 meest populaire reizen:

  • Het Zuidwesten. Qua landschap zeker het afwisselndste gebied van de USA met gave wegen, bergen, woestijnen, de meeste National Parks en steden als Las Vegas en San Francisco. Je kunt kiezen uit vele vertrekdata en met deze regio heb je altijd een goede keuze gemaakt.
  • Historic Route 66. Meerdere keren per jaar rijden we deze legendarische tocht van Chicago tot aan de Pacific in Santa Monica. Een must voor de liefhebber von cultuur, geschiedenis, de USA en heerlijk motorrijden.
  • De Rockies. Vanaf Las Vegas rij jesteeds noordelijk de Rockies door, Yellowstone, indrukwekkende gletschers in Canada en vandaar naar Seattle waar je de Boeing fabriek kunt bezizoeken.
  • Baja Experience. Je rijdt de beroemde Highway 1 tot naar het mondaine Cabo san Lucas. Onderweg walvissen spotten, ontspannen rijden, kaktussen en gezellige dorpjes met vriendelijke Mexicanen.
  • Zuid Afrika: De bekende GArdenroute is een vast onderdeel van ons reisaanbod. Er is zo veel te zien in dit afwisselende gebied met zijn rijke nederlandse geschiedenis.

Natuurlijk adviseren we je graag in een persoonlijk gesprek.

Motoren:

Je kunt kiezen uit veel merken en types van: Harley Davidson, Indian, BMW, Honda, Yamaha.

Je reisleiders:

Onze reisleiders zijn enthousiaste USA- en motorliefhebbers die hun passie graag met je delen. Zo wordt je ontzorgd en kun je meer genieten van je reis zonder te moeten plannen en regelen.

image_pdf