GLOBAL GROEPSREIZEN

image_pdf

OVERZICHT ALLE MOTORGROEPSREIZEN

Geen stress over route, hotels en planning en haal zo het maximale uit de vele highlights, steden en nationale parken halen. Het is veiliger, maar bovenal veel gezelliger! Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze uit een van de vele begeleide groepsreizen

HISTORIC ROUTE 66

Vertel iemand dat je op motorreis gaat en iedereen vraagt meteen: 'Route 66'? ....

WESTERN HIGHLIGHTS

Tijdens deze drie-weekse tocht bestaat het gevaar dat het zuidwesten van Amerika je hart in sluipt.......

WESTERN DISCOVERY II

Highway 1, en dan rij je de Golden Gate op met uitzicht op Alcatraz en San Francisco ....

WESTERN DISCOVERY

Iedere paar uur wisselt het landschap. Alle bekende National Parks, bergpassen, eindeloze woestijnen .....

COUNTRY, BLUES & WHISKEY

Een geweldige motorreis met als thema de Bluesstreek vanaf New Orleans …

BAJA EXPERIENCE

Een avontuurlijke motorreis door Baja California (Mexico). Wij touren van Los Angeles ....

USA & CANADIAN ROCKIES

  • Canadian Rockies

Alle highlights van de Rockies, inclusief Canada en de USA...

WILD, WILD WEST

De toer brengt ons van Los Angeles helemaal naar het oosten tot El Paso, Texas. ....

ZUID-AFRIKA EXCLUSIVE

Tijd in de wintermaanden? Beleef de fantastische en super afwisselende gardenroute. WIldlife, wijnproefen, kaap de goede hoop, historisch waardevol en rijden bij heerlijk weer in een veilige omgeving.

Ontdek Thailand op de motor in al zijn facetten; maak kennis met de vriendelijkste mensen, overnachten in perfecte hotels en resorts, rijden over de mooiste wegen in een geweldige bergachtige omgeving...

Hulp nodig met je keuze? Dit zijn de 5 meest populaire reizen:

  • Het Zuidwesten. Qua landschap zeker het afwisselndste gebied van de USA met gave wegen, bergen, woestijnen, de meeste National Parks en steden als Las Vegas en San Francisco. Je kunt kiezen uit vele vertrekdata en met deze regio heb je altijd een goede keuze gemaakt.
  • Historic Route 66. Meerdere keren per jaar rijden we deze legendarische tocht van Chicago tot aan de Pacific in Santa Monica. Een must voor de liefhebber von cultuur, geschiedenis, de USA en heerlijk motorrijden.
  • De Rockies. Vanaf Las Vegas rij jesteeds noordelijk de Rockies door, Yellowstone, indrukwekkende gletschers in Canada en vandaar naar Seattle waar je de Boeing fabriek kunt bezizoeken.
  • Baja Experience. Je rijdt de beroemde Highway 1 tot naar het mondaine Cabo san Lucas. Onderweg walvissen spotten, ontspannen rijden, kaktussen en gezellige dorpjes met vriendelijke Mexicanen.
  • Zuid Afrika: De bekende GArdenroute is een vast onderdeel van ons reisaanbod. Er is zo veel te zien in dit afwisselende gebied met zijn rijke nederlandse geschiedenis.

Natuurlijk adviseren we je graag in een persoonlijk gesprek.

Motoren:

Je kunt kiezen uit veel merken en types van: Harley Davidson, Indian, BMW, Honda, Yamaha.

Je reisleiders:

Onze reisleiders zijn enthousiaste USA- en motorliefhebbers die hun passie graag met je delen. Zo wordt je ontzorgd en kun je meer genieten van je reis zonder te moeten plannen en regelen.

image_pdf