CAMPERREIZEN

CAMPERREIZEN

Voordelig en gunstig een camper huren? Vraag snel een eenvoudig online een offerte aan. Wij bieden alle bekende verhuurders aan: Cruise America, Road Bear, El Monte, Apollo, Escape, Cruise Canada, Fraser Way, CanaDream en vele andere. Er is een enorme keuze van modellen en bestemmingen. De vrijblijvende offerte ontvangt u uiterlijk binnen 1 werkdag per mail!

Optimale vrijheid met een Camper

Een reis per motorhome is de meest ideale manier om Amerika en Canada te verkennen. Op die manier heeft u alle vrijheid en kunt u op de meest sfeervolle plekken overnachten. Van hotels en restaurants bent u niet afhankelijk, want u heeft uw ‘huis’ altijd bij zich.

De vlucht

USA Camperreizen boekt desgewenst de tickets voor alle door u gewenste bestemmingen in de USA en Canada. Wij boeken uitsluitend de beste lijnvluchten tegen scherpe prijzen.

De route

U kunt uw route met de vele tools en informatie die o.a. op het internet beschikbar is zelf uitzetten. Maar indien gewenst helpen wij u graag bij het uitstippelen van een mooie en haalbare route. Dat werkt het beste als u bij ons langskomt. En, omdat we graag uitgebreid de tijd voor u nemen, doen we dit alleen op afspraak 033-2580791

Campings

In Amerika en Canada vindt u overal prima campings, vaak gelegen op de meest idyllische plekken. Deze ruim opgezette campings zijn helemaal ingesteld op campers. Bijna overal zijn water-, afvoer- en elektriciteitsaansluitingen en ter plekke parkeren is zoals de Amerikanen zeggen: ‘Easy does it’.

Het rijden met een camper

Campers zijn er in alle maten, van pickup tot touringcar. Deze mogen allemaal met een normaal rijbewijs B gereden worden. Ze hebben altijd een automatische versnellingsbak en laten zich opmerkelijk eenvoudig besturen. Bovendien zijn de routes en straten in de USA en Canada uitermate overzichtelijk, waardoor u zich in het rustige verkeer gemakkelijk kunt bewegen. Door de hoge zit, perfecte spiegels en zaken als achteruitrijcamera’s (optioneel) is het rijden supercomfortabel. De luxe is doorgaans enorm, de campers zijn van alle gemakken voorzien.Tijdens de overdracht worden alle details hierover aan u gedemonstreerd en wordt alles uitgelegd over de mogelijkheden en waar u in het bijzonder op moet letten.

Aanbiedingen

USA Camperreizen heeft regelmatig interessante aanbiedingen! Deze worden, als u een offerte aanvraagt, automatisch opgenomen! Op die manier zult u nooit meer betalen dan strikt noodzakelijk is.

Op reis in het komende seizoen

Hebt u plannen voor een camperreis, dan is het zinvol om zo vroeg mogelijk een prijsopgave aan te vragen. Dit kan, in verband met vroegboekkortingen, enorm in de kosten schelen.

Wohnmobile