CAMPERREIZEN

CAMPERREIZEN

Bij USA Camperreizen boekt u de mooiste motorhome vakanties in de USA en Canada! Omdat er veel verhuurders zijn op de campermarkt, heeft USA Reizen alle bekende verhuurbedrijven in haar aanbod. Er is keuze uit alle modellen en bestemmingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u krijgt snel een offerte met altijd een scherp tarief.

Optimale vrijheid met een Camper

Een reis per motorhome is de meest ideale manier om Amerika en Canada te verkennen. Op die manier heeft u alle vrijheid en kunt u op de meest sfeervolle plekken overnachten. Van hotels en restaurants bent u niet afhankelijk, want u heeft uw ‘huis’ altijd bij zich.

De vlucht

USA Camperreizen boekt desgewenst de tickets voor alle door u gewenste bestemmingen in de USA en Canada. Wij boeken uitsluitend de beste lijnvluchten tegen scherpe prijzen.

De route

USA Camperreizen helpt u graag bij het uitstippelen van een mooie en haalbare route. Dat werkt het beste als u bij ons langskomt. En omdat we graag uitgebreid de tijd voor u nemen, doen we dit alleen op afspraak. Een belletje of mailtje is genoeg.

Campings

In Amerika en Canada vindt u overal prima campings, vaak gelegen op de meest idyllische plekken. Deze ruim opgezette campings zijn helemaal ingesteld op campers. Bijna overal zijn water-, afvoer- en elektriciteitsaansluitingen en ter plekke parkeren is zoals de Amerikanen zeggen: ‘Easy does it’.

Het rijden met een camper

Campers zijn er in alle maten, van pickup tot touringcar. Deze mogen allemaal met een normaal rijbewijs B gereden worden. Ze hebben altijd een automatische versnellingsbak en laten zich opmerkelijk eenvoudig besturen. Bovendien zijn de routes en straten in de USA en Canada uitermate overzichtelijk, waardoor u zich in het rustige verkeer gemakkelijk kunt bewegen. Door de hoge zit, perfecte spiegels en zaken als achteruitrijcamera’s (optioneel) is het rijden supercomfortabel. De luxe is doorgaans enorm, de campers zijn van alle gemakken voorzien.Tijdens de overdracht worden alle details hierover aan u gedemonstreerd en wordt alles uitgelegd over de mogelijkheden en waar u in het bijzonder op moet letten.

Aanbiedingen

USA Camperreizen heeft regelmatig interessante aanbiedingen! Deze worden, als u een offerte aanvraagt, automatisch opgenomen! Op die manier zult u nooit meer betalen dan strikt noodzakelijk is.

Op reis in het komende seizoen

Hebt u plannen voor een camperreis, dan is het zinvol om zo vroeg mogelijk een prijsopgave aan te vragen. Dit kan, in verband met vroegboekkortingen, enorm in de kosten schelen.

Wohnmobile
Reisdata: gehele jaar